Een grote stap

1 minuten leestijd

Na de tuinderij zes mooie jaren op de Pallande te hebben gedaan, is voor Alex de tijd aangebroken om iets anders te gaan doen. We gaan daarom op korte termijn op zoek naar een nieuwe tuinder om de pakketten over te nemen.

Lees hier hoe Alex tot dit besluit is gekomen en hoe we nu verder gaan:

Hoewel het tuindersvak een prachtig vak is, en ik verwacht dit in de toekomst ook weer op te gaan pakken, is het nu tijd om een stap terug te doen en pas op de plaats te maken.

Naast prachtige ervaringen en veel mooie herinneringen heeft het zware tuinderswerk ook zijn tol gevraagd. Ik heb daarom besloten een periode wat anders te gaan doen, bij te komen en daarna verder te kijken hoe ik mijn toekomst zie.

Tot en met maart door ga ik nog door met de pakketten te leveren. We hopen in de tussenliggende tijd een opvolger te vinden om de pakketten over te nemen. In de loop van de winter zal hier meer duidelijk over worden. Zodra we meer weten, kunnen jullie dat op de website lezen.

De vacature voor een nieuwe tuinder vind je hier.

Hartelijke groet,

Alex

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: